Aktuelt

Varmepumpe

Reduser strømregningen med inntil 60%. Er du frustrert over høye strømpriser? Kunne du tenke deg en mer miljøvennlig måte å varme opp huset ditt på? Å hente fornybar energi fra luft, sjø, jord og fjell er effektivt, miljøvennlig og på sikt også svært besparende.

Skal du bygge nytt er det naturlig å tenke vannbåren gulvvarme. Huset får en stabil og god gjennomsnittstemperatur, og du kan lett senke rom temperaturen med et par grader. Har du en bolig med sentralfyringsanlegg har du også et godt utgangspunkt. Men hvorfor ikke skifte varmekilde og hente varmen direkte fra naturen? En varmepumpe henter varmeenergien sin fra en lavere temperatur og avleverer den ved en høyere temperatur. Med andre ord fungerer den som et omvendt kjøleskap, den bruker 1 kWh og gir deg 3 kWh tilbake i form av varme.

Vi skiller mellom flere typer varmepumper som for eksempel:

1. Luft til luft varmpepumpe
2. Varmepumpe for jordvarme
3. Varmepumpe for bergvarme
4. Varmepumpe for sjøvarme 

Ferdig VB montert

11.04.2018Administrator
Aldri har det vært enklere å få det gjort - av en fagmann! Spør du etter Ferdig VB montert får du en fagmann fra VB med i prisen. 

VB Idé - inspirasjonsmagasin

02.10.2017Administrator
VB Idé er et inspirasjonsmagasin til deg som trenger litt energi, vann og varme. Du får 52 sider gratis varme, bad og kjøkken rett hjem til deg. Magasinet er fylt med nyheter, trender, spennende design og smarte løsninger fra ekspertene. 

Tegn drømmebadet hjemme hos deg selv

22.03.2017Administrator
Nå har vi gjort det enda enklere for deg å komme i gang! Med vårt nye tegneprogram kan du enkelt gjøre den første planleggingen som viser hvordan du har lyst til at det nye badet ditt skal være. Blir det plass til to servanter? Er lyse baderomsmøbler det fineste, eller skal du velge noen i tre?

VB er på plass på Boligmessen

06.02.2017Rita Jønsberg
Besøk oss på Boligmessen og vi står klare for inspirasjon, gode råd og avtaler om gratis befaring for de som ønsker det. Velkommen innom!

1000 kunnskapsrike rørleggere reservert akkurat ditt bygg

03.06.2016Administrator
Med en rørlegger fra VB får du ikke bare fagstolthet, unik kompetanse innen vann og varme, miljøgevinster og fortjenestemuligheter - du får også felles rutiner og systemer.

Dusj med litt playback?

20.05.2016Administrator
Et spesialtilbud til alle medlemmer i Huseiernes Landsforbund som elsker å synge i en skikkelig dusj.

Oso bytter elektrisk tilkobling på Super S

19.05.2016Administrator
Det er meldt om fare for overoppheting i den elektriske tilkoblingen på enkelte varmtvannsberedere fra OSO. 

VB Favoritt: Eksklusive design- og kvalitetsprodukter

12.05.2016Administrator
VB Favoritt er både eksklusive designprodukter og funksjonelle kvalitetsprodukter - de har det til felles at de er av høy kvalitet og fra leverandører vi i VB kjenner godt og stoler på. I tillegg får vi også ekstra gode innkjøpspriser på våre utvalgte produkter – slik at du får din favoritt til en egen VB-pris!

P4-badet er ferdig! Vi gratulerer med nytt bad!

21.03.2016Rita Jønsberg
- Da er vi nok en gang stolt leverandør av ett topp baderom, forteller daglig leder Bjørn Stensli hos Funksjonell VVS AS stolt.

P4-badet nesten ferdig!

15.03.2016Rita Jønsberg
Arbeidet med badet ble forsinket på grunn av sen levering. Nå er tredje arbeidsuke på hell, og vinduet på plass.